sestdiena, 2010. gada 16. janvāris

Kā dabūt video no youtube

Kā jau zināms youtube ir liela video krātuve, kurā var atrast visdažādākos video dažādām gaumēm. Katru dienu youtube paradās arvien jauni video. Youtube var atrast pašus jaunākos video dažādiem mūzikas video klipiem, kā arī daudz un dažādas pamācības. Youtube var kalpot kā reklāmas starpnieks. Jo ievietojot kādu video youtube, šis video tiks apskatīts ļoti daudz reižu.

Kā tad var dabūt video no youtube jeb precīzāk, kā viņu var lejupielādēt no youtube? Ir daudz un dažādi veidi, taču es aplūkošu tikai vienu no tiem.

Es šādiem gadījumiem, lai dabūtu kādu video no youtube, izmantoju programmu, ar kuras palidzību video lejupielādēju datorā. Šo programmu sauc Any Video Converter.

Lai lejupielādētu video no youtube, Jums jādodās uz youtube mājaslapu, jāsameklē video, ko vēlaties lejupielādēt, jāatrod video adrese un jāiekopē programmā, kas no youtube lejupielādēs video un konvertēs nepieciešamajā formātā.

Atverot programmu ir jānospiež uz youtube blakus pogai stop.

dabūt no youtube video
Kad tas ir izdarīts atvērsies logs, kurā būs jāiekopē youtube adrese uz konkrēto video.

lejupielādēt video
Kad adrese ir iekopēta, spiežam pogu ok, un pēc tam spiežam convert. Jūsu video tiks lejupieladēts no youtube un saglabāts datorā.
Lasam vairāk par youtube:

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru