pirmdiena, 2009. gada 28. decembris

money.theleech.org izmaksa

Šodien esmu saņēmis savu ceturto  izmaksu.

Šeit varat aplūkot manu pēdējo izmaksu uz bankas kontu no money.theleech.org


money.theleech.org izmaksa
Šajā projektā es darbojos nepilnu gadu, taču pēc maniem novērojumiem katru mēnesi ienākumi palielinās. Šeit neiet runa par lieliem ienākumiem. Kā zināms šāda veida interneta biznesā, kur jāapskatās reklāmas, lielākā daļa ienākumie ir no referāļiem. Šie referāļi dalās divās daļās, piesaistītie un nopirktie referāļi. Es lielāku priekšroku dodu piesaistītiem referāļiem, jo zinu ko no viņiem varu sagaidīt. Taču esmu arī īrējis. Laikam ejot es money.theleech.org iegādājos premium kontu, kurš labu laiku atpakaļ būs jau atmaksājies. Šo premium kontu es iegādājos par akcijas cenu 10 ls, tas vēl bija vecajos labajos laikos, kad valstī nebija tik liela krīze. Tagad šie premium konti maksā nedaudz dārgāk, taču uz akcijām ir iespējams iegādāties lētāk. Katrā ziņā, pēc premium konta iegādāšanās mana peļņa protams pieauga. Taču ir jāacerās svarīga lieta, ka premium kontu ir vērts pirkt tikai tad, ja ir piesaistīti referāļi vai arī nopirkti referāļi, kuri ir daudzmaz aktīvi.

Iesaistoties šāda veida biznesā es zināju, ka nepelnīšu lielas summas un šis bizness ir vairāk kā hobijs jeb papildus darbs. Patreiz es stāstu tikai par vienu kompāniju money.theleech.org. Taču esmu iesaistījies vairākās šāda veida kompānijās un kopējā summa, ko nopelnu ir pieņemama manam patērētajam laikam.

Šis reklāmas bizness balstās uz referāļiem, ja nebūs neviena referāļa, tad varēs skatīties reklāmas mēnešiem ilgi līdz varēs saņemt savu nopelnīto naudu. Laika ziņā tas galīgi nav izdevīgi.
Ja nav iespējams piesaistīt lietotājus, tad visas šīs kompānijas piedāvā tādus iegādāties. Taču jāapzinās tas, ka ne jau visi nopirktie lietotāji būs aktīvi. Tādēļ ir vērts padomāt vai tas vispār ir izdevīgi. Ilgtermiņā, protams, atmaksāsies, tas nu ir pārbaudīts.

Šis ir viss vienkāršākais biznesa veids internetā. Šeit maksā par to, ka apskatāt reklāmas, parasti nospiežot uz kādas no reklamām, tā jāaplūko 30 sekundes. Taimeris parasti atrodās lapas augšā, kreisajā vai labajā stūrī.

Par katru apskatīto reklāmu es kā premium lietotājs no money.theleech.org saņemu 0.005 Ls, taču par katru referāļa apskatīto reklāmu es saņemu tieši tikpat 0.005 Ls. Parastais lietotājs par savu apskatīto reklāmu saņem 0.005 Ls, taču par referāļa apskatīto reklāmu 0.002 Ls.

5 komentāri:

  1. Labs raksts, domāju ka es arī pamēģināšu reģistrēties un tad jau redzēs kā veiksies.

    AtbildētDzēst
  2. LAbs raksts - domaju ka sho rakstu ir izveidojis bleedis Roberts Burvis.

    AtbildētDzēst
  3. Tur nu Anonīmais Jums nav taisnība. Taču, šī izmaksa tika saņemta, kad vēl viss tajā projektā gāja gludi.

    AtbildētDzēst
  4. Šis projekts ir nosprādzis! Taču kopumā paspēju nopelnīt vairāk kā 50 LS.

    AtbildētDzēst
  5. ROERT BURVI ja useri kritis man uz nerviem es tewi pataisisu memi klusu un pieversu visu tawu saijku



    P.S REALITY

    AtbildētDzēst