svētdiena, 2009. gada 27. decembris

Kā paypal reģistrēt kredītkarti?

Paypal reģistrēt kredītkarti vajadzētu, lai varētu saņemt no PayPal naudu uz bankas kontu un otrādāk, ir nepieciešams aktivizēt PayPal. Šī PayPal aktivizēšana Jums izmaksās 1.5 Eiro, taču šo 1.5 Eiro viņi ieskaitīs Jūsu PayPal kontā. Kādēļ ir vajadzīga šāda procedūra? Ar šādas procedūras palīdzību PayPal pārbauda vai Jūsu sniegtā informācija par kredītkarti ir korekta vai nē. Tālāk tiks aprakstīti visi soļi, kā aktivizēt PayPal kontu.
Kad esam ielogojušies PayPal kontā, dodamies uz sadaļu Profile : Add/Edit Credit Card

ka paypal registret kreditkarti
Tālāk Jums atvērsies nākamā lapa kurā, pašā apakšā labā pusē ir jānospiež uz pogas Add a Card
paypal credit card - kā reģistrēties paypalKad būsiet nospieduši uz Add a Card, Jums atvērsies nākamā lapa, kurā būs jāaizpilda informācija par Jūsu kredītkarti. Jāieraksta Jūsu vārds (bez garumzīmēm). Nākamais solis ir, kad Jūs izvēlaties Jūsu kredītkartes tipu, manā gadījumā tā ir Visa karte. Trešais solis ir, kad Jūs ierakstāt kredītkartes numuru. Katrus četrus ciparus atdalam ar domuzīmi - . Ceturtais solis, ir jānorāda Jūsu kartes derīguma termiņš, tas atrodams kartes priekšpusē. Tie ir četri cipari kas atdalīti šādi 08/12. Pedējais solis ir tāds, ka Jums jāieraksta kartes apstiprinājuma nummurs, kuru var atrast kartes aizmugurē pie Jūsu paraksta. Tie ir trīs cipari! reģistrēties paypal Kad būsiet aizpildījuši visu nepieciešamo informāciju un apstiprinājuši, tad nākamā lapā parādīsies, ka viss ir kārtība, taču Jums ir Jāapstiprina PayPal withdrawals. Tādēļ Jums ir jāspiež uz linka Link and Confirm My card, kas atrodas virs uzraksta Accepts PayPal withdrawals. kā paypal reģistrēt kredītkartiTalāk atvērsies lapa, kurā būs redzama Jūsu norādītā informācija par kredītkarti un apakšā būs uzraksts, ka lai apstiprinātu šo kredītkarti Jums ir jāpārskaita 1.5 Eiro uz PayPal kontu. Jūs spiežiet pogu Save and Continue. paypalTalāk Jums atverās PayPal lapa, kurā rakstīts, kas jādara lai pabeigtu šo PayPal aktivizēšanu. paypal card
2-3 dienu laikā Jūsu bankas kontā vajadzētu parādīties, ka ir rezervēts 1.5 Eiro. Un aprakstā ir jameklē PayPal kods. Kā tas apmēram izskatās varat aplūkot zemāk esošā bildē.

kā reģistrēt paypal kredītkartiBildē, vietā kur ir pasvītrots atrodās šie 4 cipari, kas būs jāievada PayPal lapā lai pabeigtu PayPal konta aktivizēšanu. Respektīvi šie četri cipari jāmeklē pirms vārda PAYPAL. Kad cipari ir atrasti, jādodas atpakaļ uz PayPal lapu lai pabeigtu aktivizēšanu ievadot šos četrus ciparus.
reģistrēties paypal
Kad esat ievadījuši PayPal code (atrastos četrus ciparus), tad atliek spiest submit, lai pabeigtu visu procesu.
paypal card Kad viss ir izdarīts, vajadzētu parādīties sekojošam paziņojumam, ka četri cipari ir ievadīti pareizi un tuvāko 24 stundu laikā Jūs saņemsiet 1.5 Eiro savā PayPal kontā. Reģistrēties Paypal internetbankā var šeit: PayPal Lasi arī par citam PayPal tēmām:

Kā izņemt naudu no PayPal

PayPal interneta banka

Šeit ir pieejamas arī citas pamācības, piemēram, kā reģistrēties paypal. Reģistrācija neaizņem vairāk kā pāris minūtes.

72 komentāri:

  1. Man tads jautajums, limits ir 500EURO ka lai nonem limitu ??

    AtbildētDzēst
  2. Šis 500EURO limits ir summa, ko var izņemt vienā dienā. Visas akounta iespējas, kas saistītas ar limitiem, var aplūkot sadaļā View limits. Manā gadījumā tur tiek piedāvāti divi limita veidi - saņemt dienā ne vairāk kā 500 vai arī uzlikt gada ierobežojumu 3,300.00, kā rezultatā dienas limits vairs nav, taču par norādīto summu gada laikā vairāk nevarēs izņemt. Otrs variants, kā palielināt dienas limitu no 500 uz 1000 ir aktivizēt akountu uz bizness klasi. Vairāk diemžēl informācijas man nav, jo patreiz nav bijusi vajadzība dienā izņemt lielāku summu par 500.

    AtbildētDzēst
  3. Vai tie 16 cipari obligāti ir jāraksta caur domu zīmi? Un otrs jautājums,man ir DNB Nord VISA karte,kur priekšpusē ir šie 16 cipari.Bet aizmugurē nav tie 3 pārbaudes cipari.Bet bankā iedeva aizlīmētu konvertu ar 3 cipariem,bet tie ir PIN kods.Vai tie ir jāieraksta tajā lodziņā?Bet varbūt šī karte nemaz neder PayPal?

    AtbildētDzēst
  4. Jā tie cipari ir obligāti jāraksta caur domu zīmi.Iespējams, ka DNB Nord Visa, šie 3 cipari ir citā vietā. Man pašam ir Swedbank Visa. Šī DNB Nord visa, karte ir derīga, tas ir 100%. Vienīgais vajag atrast, kur ir tie 3 cipari.Swedbank visa kartei ir tā, ka aizmugurē ir vairāu ciparu rinda, bet tiesi tie 3 galvenie cipari ir izcelti. Pamēģiniet, no kartes norakstīt kaut kādus pēdjos 3 ciparus.

    AtbildētDzēst
  5. kur es varu atrast to vietu kur jaievada tie cetri ciperi.? man nekur neparadas.

    AtbildētDzēst
  6. vai man tad arī jāmaina valūta uz kartes?

    AtbildētDzēst
  7. Nē, valūta nav jāmaina. Valūta tiks konvertēta automātiski, tādēļ par to nav jāuztraucās.

    AtbildētDzēst
  8. To vietu, kur jaievada četri cipari, var atrast, nospiežot uz linka Link and confirm your debit or credit card. Šādam linkam būtu jāradās, ja visa karte nav aktivizēta.

    AtbildētDzēst
  9. ka es varu no paypal konta parskaitit naudu uz savu kontu,piemeram SEB??????????

    AtbildētDzēst
  10. Ir nepieciešama VISA karte, pēc tam VISA karte ir jāpieregistrē paypal kontam. Tad tā ir jāaktivizē. Un pēc tam, sadaļā withdraw, ir iespējams izņemt naudu. Šaja blogā var atrast visus rakstus par paypal, arī par to kā izņemt naudu no paypal.

    AtbildētDzēst
  11. man nekadi nesanak parskaitit naudu no paypal konta uz parasto kontu (SEB)
    uzspiezu uz WITHDRAW un talak nesaprotu,nesanak. vai kads varetu izskaidrot?????

    AtbildētDzēst
  12. Varētu izskaidrot, ja atstātu kaut kādas koordinātes jeb e-pastu. Lai naudu saņemtu uz bankas kontu, vispirms paypal kontā ir japiereģistrē visa karte, ja tas nav izdarīts, tad naudu nevar izņemt ar iespēju withdraw. Es tak iepriekš esmu rakstījis, gan par paypal bankas kartes reģistrēšanu, gan arī par naudas izņemšanu.

    AtbildētDzēst
  13. Vai deres ari debetkarte Visa Elektron no Swedbanka? Nevaru to pieregistret
    Un vel jautajums, ja mana bankas konta ir nauda atlikums, ta naudiņa nepazudīs?
    Vai vispār ir kads risks izmantojot Paypal?

    AtbildētDzēst
  14. Visa elektron nevarēs piereģistrēt, ir vajadzīga vienkārši visa karte.Nāksies doties uz banku un samainīt pret visa karti. Ja uz bankas konta ir nauda, tad tā nepazudīs. Izmantojot paypal, nekada riska nav, jo iepērkoties internetā caur paypal, visur tiek pieprasīts apstiprinājums, par naudas maksāšanu, kur vispirms ir jāielogojās paypal mājas lapā un jāveic tālākās darbības, maksājumu pilnībā apstiprinot.

    AtbildētDzēst
  15. Esmu pieregistrejos Paypal ka persona vai varēšu parskaitīt naudu uz kreditkarti un kāds ir limits?
    kada bus komisija par naudas noņemšanu uz karti.

    AtbildētDzēst
  16. Jā būs iespēja pārskaitīt naudu uz kredītkarti, ja kredītkarte tiek reģistrēta paypal mājas lapā. Pārskaitot uz kontu naudu no paypal, komisijas maksa ir 2 Euro.

    AtbildētDzēst
  17. Lai saņemt naudu uz PayPal kontu no vebsaites kur es to nopelniju, vajag obligāti registrēt kreditkarti? Vai pietiks ar to ka atveru savu Premjer akauntu?

    AtbildētDzēst
  18. Obligāti ir jāreģistrē kredītkarte, sāvādak paypal nezinās uz kurieni naudu pārskaitīt.

    AtbildētDzēst
  19. Ko latviski nozīmē?
    #withdrawal#
    Vārdnīcā ir 33 nozīmes.

    AtbildētDzēst
  20. es skatos ka kads pelna ar neobux ja velaties pievienoties skype cata kur ir viss par un ap paypal un interneta pelnu ebay u.t.t. tad skype meklejiet donats600

    AtbildētDzēst
  21. Man no e-bay uz PayPal kontu pārskaitīja atpakaļ naudu par nekvlitatīvu preci. Darījumu vēsturē redzu, ka šī naudas atgriešana notikusi, bet PayPal kontā summa neuzrādās. :( Vai var kāds paskaidrot, kāpēc tā un kur tā atgrieztā nauda palikusi? Vai tas varētu būt saistīts ar to, ka nesumu apstiprinājusi savu kredītkarti (neesmu tos 4 ciparus ievadījusi)? Paldies!

    AtbildētDzēst
  22. Es mēģinu piereģistrēties ar VISA OPEN karti, bet kad ievadu kartes numuru man izmet erroru ka - This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Vai tas ir tāpēc ka uz konta ir tikai daži santīmi vai kādēļ..?

    AtbildētDzēst
  23. kur savā seb kontā var atrast to 4-ciparu kodu?

    AtbildētDzēst
  24. We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

    Swedbank OPEN karte, ir idejas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. man tiesi tas pats radas! ari swed karte.

      Dzēst
  25. Izskatās, ka kaut kāda informācija nav norādīta pareizi, iespejams derīguma termiņš kartei. Otrs variants, ka uz kartes bilance ir mīnusā vai nulle. Bet man vairāk velk uz pirmo variantu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

      Ko es tur varu mainīt ?

      Dzēst
  26. labdien! pasutiju ebay-ja telefonu, bet tur, kad jau jamaksa, paradas kautkads kods vaucerim, kurs jaieraksta. bez taa- talak nekas nenotiek!

    AtbildētDzēst
  27. Paypal blokejis manu kred.karti----- kaa varu atblokeet>??????????????????

    AtbildētDzēst
  28. Paypal bloķējis kredītkarti vai kontu? Kredītkarte iespējams, ka pa jaunam ir jāaktivizē, ja tā ir mainīta un iepriekš tai bija beidzies derīguma termiņš.

    AtbildētDzēst
  29. Ievadu kartes numuru un nevaru apstiprinat ,mana karte VISA clasik(LV),kas par lietu/Registreeties varu ,bet kad ievadu kartes numuru apstiprinaat nevaru,paraadaas kad karte nav derīga,bet karti tiko saneemu.
    Karte DnB Nord clasik.

    AtbildētDzēst
  30. Agrāk bija līdzīga problēma, tās kartes iedalās divās daļās. Ir vienkārsi VISA un VISA clasic. Lai reģistrētu karti, vajag vienkārši VISA karti, tā kas ir clasic, tā neder.

    AtbildētDzēst
  31. Man ir pirms pāris gadiem izdota Swedbank VISA classic un - nebija nekādu problēmu piereģistrēt PayPal. Arī nekur citur nav bijušas nekādas aizķeršanās ar šo karti.

    AtbildētDzēst
  32. Reģistrēju karti, apstiprināju tos 4 ciparus, manā PayPal kontā uzrādās tie 1,50 EUR - tātad līdz šim brīdim viss OK.
    Jautājums: ja es gribu tirgot savu preci, izvietojot, piemēram, kādā internetvietnē, kādā veidā es saņemšo to naudu? Kur un kādu rēķinu man būtu jāizraksta? Kas man jānorāda pircējam? Tikai savs e-pasts?

    AtbildētDzēst
  33. Man arī problēmas. Ienāca paypalā nauda, liku pārskaitīt uz kontu. Viss kārtībā. Šodien paypal atsaucis darījumu un bloķējis. Pieprasa konta izrakstus, pases kopiju un īres rēķina lapas šiem sūtīt. Neko nesaprotu

    AtbildētDzēst
  34. man ir problema man ir mastercard bet vinsh man izmet sadu rakstu . ? We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents. Ko es varu dariit lietas laba ?

    AtbildētDzēst
  35. Man izdevās piereģistrēt karti paypal, Bet es nevaru to apstiprināt.
    Varbūt tāpēc ka man nav 18?

    AtbildētDzēst
  36. Nē tas nevarētu būt saistīts ar vecumu, jo es viņu arī reģistrēju sen atpakaļ, kad nebija 18. Jums divus eiro noņēma no bankas konta? Lai reģistrētu karti, uz konta jābūt diviem eiro, kurus pēc tam ieskaita paypal kontā. Lai apstiprinātu karti vajadzētu pēc tam ievadīt kodu, kuru var atrast bankas mājas lapā aplūkojot apmaksāto paypal rēķinu par diviem eiro.

    AtbildētDzēst
  37. euu ko darīt, ja sarakstīju nepareizi tos kodus ķip tos četrus skaitļus !

    AtbildētDzēst
  38. http://metriis.weebly.com/exchange.html


    Šaja saita no paypal konta var pārskaitīt uz jebkuru Latvijas bankas kontu!Izmēģināju sakumā ar mazāku summu un jā vis ok!!!!

    AtbildētDzēst
  39. Pamēģinaju caur to metriis, pārskaitīja!!!

    AtbildētDzēst
  40. sveiki! man te maziņa problēmiņa. piereģistreju Visa karti( SEB) Pay Pal,aptuveni 1.50 eiro ( 1 USD)no konta rezervēja, bet nauda nekur neaiziet, 4 ciparu koda i-bankā arī nav. tikai megaciparu kombinācija. man to 4 ciparu nav ne pirms, ne aiz Pay Pal nosaukuma.
    tā ir pirmā no problēmām. ir arī tāda lieta, ka veicot visas nepieciešamās darbības lai reģistrētu tos 4 ciparus ( kurus domāju bankā dabūt), bet man nenotiek sekojošās instrukcijas. kādēļ tā? man parāda ka ir pievienota karte un ka var pievienot jaunu. tas ar vis. ko lai dara tālāk? jāsūta vēlvienreiz pieprasījums vai jāpievieno cita karte?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja nauda tika noņemta no konta un rādās rezervēts, tas nozīmē, ka ir jābūt tiem četriem cipariem. Kaut, kur aiz tās garās ciparu virknes vajadzētu tiem būt.

      Dzēst
  41. kura vieta var aktivizet akontu uz bizness klasi?
    paldies.

    AtbildētDzēst
  42. ja kāds ir ielicis ss.lv kādu sludinājumu pardošanā! nekādā gadījumā nevienojieties ar šādiem ē-pastiem jasmeetsingh658@gmail.com, ericbarry29@gmail.com, collinssmith23@gmail.com

    šie ir krāpnieki kuri mēģinās no jums iegādāties preci! ar pay pal starpniecību, bet tas nebūs pay pal! kaut gan vis liksies kā sūtīts no pay pal.

    neuzķerieties tāpat kā es! vai ir kādam jau tā gadījies? ja esat saņēmuši ar šādu e-pastu vēstuli, Services@PayPal.Com : tad neveiciet nekādas rīcības kuras no jums prasa!jo tā ir krāpniecība. ista ir service@intl.paypal.com ja rūpīgāk ieskatās var rezdēt atščirību. tādejādi neuzmanības pēc varat kļūt par upuriem. es jav esu labu summu zaudējis :( jo viss ir tik glīti uztaisīts, ka noticēt ir viegli.
    esiet vērīgi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par info. Tikko šis e-pasts atbildēja uz zip.lv sludinājumu

      Dzēst
    2. Jaa, arii uz manu sludinaajumu ir sanjemta atbilde, varu pievienot veel vienu aizdomiigu e-pasta adresi: raymondray562@yahoo.com

      Dzēst
    3. jap, raymondray562@yahoo.com tikko gribeeja no manis nopirkt iphonu ko paardodu ss.lv!!!! labi ka iemetu epastu googlee un atradu sho forumu!!!!

      Dzēst
    4. raymondray562 grib pirk ratus pēc sludinājuma zip.lv

      Dzēst
    5. Jā, arī man tikko atrakstīja šis epasts: raymondray562@yahoo.com
      Vispār nevienam neiesaku pārdot kaut ko uz ārzemēm, jo krāpjas pamatīgi, jau pirms pāris gadiem ļoti krietnu summu zaudēju tieši PayPal viltus e-pasta dēļ, jo iepriekš vispār nebija saskarsmes ar to visu. Esiet uzmanīgi!

      Dzēst
    6. Mana ri shodien atraxtija tas raymondray562@yahoo.com! Gribeja pirks manu sony xperia telefonu ieksh ss.lv!!

      Dzēst
    7. raymondray562@yahoo.com - taisnība, neuzķerieties - tā ir krāpšana. Smieklīgi, ja ārzemnieki vēlas kaut ko iegādāties Latvijā, ja ir tik plašas eBay, Thomann, u.c. iespējas!

      Dzēst
  43. es tikko nosutiju 1.5 eiro bet nenak nekada parole uz paypal,ko darit???

    AtbildētDzēst
  44. Man latvijas vieta uzradas sovenia nekadi nevaru nomainit,vai tas var sagadat problemas? Un es ari tos 4 ciparus nevaru atrast?!

    AtbildētDzēst
  45. nevaru piereģistrēt savu kredītkarti visu laiku atsaka, vai kāds varētu pateikt kādēļ tā notiek?

    AtbildētDzēst
  46. http://2aad6fubuvhvk1aixegcyls5vo.hop.clickbank.net/

    AtbildētDzēst
  47. Kur var atrast paypal kodu swedbank internetbanka.Nauda no kartes rezerveta pirms 13 dienam.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Swedbank interneta bankā pie rezervētās naudas summas, jābūt tam kodam.

      Dzēst
  48. Mana ri shodien atraxtija tas raymondray562@yahoo.com! Gribeja pirks manu sony xperia telefonu ieksh ss.lv!!

    AtbildētDzēst
  49. Man no raymondray562@yahoo.com piedāvājās pirkt no zip.lv.

    AtbildētDzēst
  50. Эта кредитная карта отклонена банком-эмитентом. Для получения дополнительной информации о том, по каким причинам карта была отклонена, обратитесь в отдел по работе с клиентами банка-эмитента. Либо добавьте другую кредитную карту.

    Man uzrāda šo.Kādēļ?

    AtbildētDzēst
  51. Statistikai - no raymondray562@yahoo.com turpina pienākt piedāvājumi... manā gadījumā atsaucās uz zip.lv reklāmu ar tekstu, ka viņa klientam ASV ārprātīgi steidzami vajadzīga mana pārdodamā lieta...

    AtbildētDzēst
  52. raymondray562@yahoo.com vēlas pirkt arī rotas:)))) solot dubulto cenu.
    Krāpnieks vadās pēc sludinājuma zip.lv!
    Esiet uzmanīgi!

    AtbildētDzēst
  53. Es īsti nesaprotu kā raymondray562@yahoo krāpjas. Man viņš arī raksta uz visiem sludinājumiem, es jau saprotu ka kaut kas nav tīrs - neatbildu, bet nesaprotu kā viņš no manis var ko izkrāpt īsti...

    AtbildētDzēst
  54. raymondray562@yahoo.com laikam baigais piķis ir, tikko no manis ar gribēja šo-to iegādāties! :D

    AtbildētDzēst
  55. Банк-эмитент вашей карты не подтвердил данную операцию. В случае возникновения вопросов обратитесь в службу поддержки клиентов банка-эмитента вашей карты. Вы также можете выбрать другую карту для продолжения.
    kaapeec man uzraada shaadu tekstu,pie tam veel divaam karteem???

    AtbildētDzēst
  56. gribu no kāda aizņemtirs naudu,bet viņš prasa reģistrēties paypal un iedot viņam paroli.cik tas ir nedroši,ko viņš var man skādēt?

    AtbildētDzēst
  57. Vai Jūs esat uzņēmums Body? Vai Individuālais
    Un jums ir par naudu problēmas, piemēram, Pay
    Off likumprojekti, parādu, vai arī meklē, lai sāktu uzņēmējdarbību
    Vai jums ir nepieciešams finansiālu atbalstu Ziemassvētki?
    Pēc tam pieteikties uz jums tagad tagad ir tikai 2%
    Piesakies wit tālāk informāciju
    pa: unicorn_consulting_finance@outlook.com

    AtbildētDzēst
  58. es ievadu visus datus pareizi un man izmet so----------We have disabled the use of this card on PayPal. You can add a different card. If you'd still like to use this card with PayPal,send us some documents. ko man darit? man seb unibanka

    AtbildētDzēst
  59. Ja paypall man ieskaitis naudu un manai kartei beidzies terminš un ir jauna karte, vai man jāaktivizē jaunā karte? vai es saņemšu naudu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja būs nepieciešamība izņemt naudu no paypal konta uz savu bankas kontu, tad jaunā karte būs jāaktivizē. Ja naudu nav nepieciešams pārskaitīt uz savu bankas kontu, tad karti var neaktivizēt.

      Dzēst