trešdiena, 2009. gada 30. decembris

Interesantas, neparastas, paštaisītas dāvanas


Šeit būs minētas interesantas dāvanas jeb neparastas dāvanas.

Alus Pingpongs:
interesantas neparastas dāvanas
Alus pingpongs ir spēle. Šīs spēles ideja ir šāda, ka izklāj spēlei paredzēto gumijas galda virsmu, saliek uz tā alus glāzes abās galda virsmas pusēs. Pingponga bumbiņa ar atsitienu pret galdu ir jāiemet kādā no pretinieka alus glāzēm. Ja trāpa pingponga bumbiņu pretinieka glāzē, tad pretiniekam šī alus glāze ir jaizdzer.

Spēles cena, pēdējo reizi, kad redzēju bija 11 Ls.


Klepojošais pelnu trauks:
dāvanas Pelna trauka funkcionalitāte ir šāda, ka ja Jūs tuvojaties ar cigareti pelnu traukam, pelnu trauks sāk nelāgi klepot atgadīnot smēķētajam par to, ka smēķēšana nav īpasi veselīga pašam un apkārtējiem. Pēdējā redzētā cena bija 8 Ls.
USB svētku eglīte:
neparastas dāvanas Šī ziemassvētku eglīte darbojās no USB, respektīvi pieslēdzot pie datora ar USB kabeļa palīdzību eglīte iedegsies. Eglītei ir vairakas krāsas, un šīs krāsas eglīte pati var mainīt. Ar šīs eglītes palīdzību var radīt svētku noskaņu. Eglītes augstums 11 cm. Pēdējā redzētā cena 7 Ls.

Alkoholiskā spēle cirks:



interesantas neparastas dāvanas cirks
Cirks kā jau cirks, tikai ar nelieliem uzlabojumiem un vēl papildus alkohols.Spēle ir diezgan interesanta. Pēdējā redzētā cena bija 10 Ls, taču tagad varbūt ir kaut kas mainījies.

Kur iegādāties šādas dāvanas? Šādas dāvanas var iegādāties interneta veikalos, iespējams, ka kādā parastā veikalā arī ir iespējams iegādāties šādas dāvanas, taču es nekur neesmu redzējis. Viens interneta veikals, kas piedāvā šāda veida dāvanas ir interneta veikals cherry! Ebay veikalā var iegādāties, taču tur spēles rokasgrāmata būs angļu valodā, ja tas netraucē, tad tā nav problēma. Bez tam, ne visām šāda veida spēlēm ir nepieciešams tulkojums, jo cirks jau pēc idejas paliek cirks, met kauliņu un ej uz priekšu.

Ne vienmēr ļoti dārgas dāvanas ir tā labākā izvēle. Biezi vien pietiek ar oriģinalitāti un interesantu dāvanu, kas tiešām cilvēku spēj iepriecināt.

Tuvojas Ziemassvētku laiks un labākās dāvanas ir paštaisītas Ziemassvētku dāvanas. Roku darbs vienmēr ir bijis novērtēts un tas parāda cik cilvēks patiešām ir centies un vēlējies radīt, ko īpašu tieši Tev.

1 komentārs:

  1. Tā bija mana visneparāstākā dāvana- parsteigums kārtgīgs :)
    bet lidojums sanāca tik forhšs , ka vēl tagad labā atmiņā gan man gan vīram !
    ( mums kāzu celōjuma vietā bija kāzu lidojums)
    tā kā - iesaku .
    nav lēti , vēl joprojām precīzi nezinu cik tas vedējiem izmaksāja ( ap 250 latiem pa abiem apmēram),
    nolaidāmies 300 metrus no viesu nama kur bija kāzu galds .
    lidojuma apraksts ir no šejienes :
    http://lidojums.clan.su
    varbūt kādam noderēs !

    AtbildētDzēst