trešdiena, 2009. gada 30. decembris

Ebay pirkt cigaretes ir lētāk

ebay pirkt cigaretes ir lētāk
Šādas cigaretes Aroma Rich, ebay vienu bloku var nopirkt par 9.99 $. Pasūtot divus cigarešu blokus no ebay, ir jāmaksā par pasta sūtījumu 8 $. Respektīvi, ja Jūs pasūtāt tikai vienu cigarešu bloku, tad par pasūtīšanu maksājiet 6 $, ja divus cigarešu blokus, tad 8 $. maksimums vienā reizē ir iespējams pasūtīt divus cigarešu blokus. Taču papildus šiem izdevumiem ir vēl jāsamaksā muitas nodoklis. Man pašam interesēja cik, tad liels īsti ir šis muitas nodoklis. Tādēļ meklēju informāciju un to arī atradu mājaslapā likumi par nodokļiem
Nodoklis tabakas izstrādājumiem:
Cigāriem un cigaellām ( par 1000 cigāriem vai cigarellām) - 11 Ls
Cigaretēm ar filtru ( par 1000 cigaretēm) - 4.5 Ls
Cigaretēm bez filtra (par 1000 cigaretēm) - 5.5 Ls
Ja pasūta divus blokus no ebay, tad, ja vienā blokā ir 10 paciņas, tad sanāk ka muitas nodoklis ir jamaksā par 400 cigaretēm un tas ir 1.8 Ls. Rēķiniet kā gribat, taču ebay pirkt cigaretes ir lētak. Ebay var pirkt viss dažādākās cigaretes, gan pazīstamas firmas, gan nepazīstamas.
Iepirkties ebay ir ērti un moderni!

Protams šīs cenas nevar salīdzināt ar krievijas cigarešu cenām, taču šī ir laba alternatīva un nekur nav jābrauc. Norēķinās ar pāris peles spiedieniem un saņem sūtijumu muitā, samaksājot nodokļus. Pie tam, ārzemēs var iegādāties ļoti kvalitatīvas cigaretes, tādas, kuras Latvijā nemaz nepārdod.

2 komentāri: