ceturtdiena, 2009. gada 5. novembris

Referāti atlants.lv autoratlīdzība

Nu jau būs pagājis labs laiciņš, kad esmu reģistrējies Atlants.lv . Reģistrējoties Atlants.lv , es ievietoju 6 darbus. Patreiz uz doto brīdi ir ievietoti 11 referāti. Ja skatos katra mēneša statistiku, tad gandrīz, katrā mēnesī, kāds nopērk manu referātu. Izņēmuma mēneši ir augusts un septembris. Visvairāk referātus pērk rudens un ziemas mēnešos. Mēneša statistika parasti ir 0.60 ls. Lai saņemtu autoratllīdzību, ir jānosūta pieteikuma vēstule. Minimalā summa, ko Atlants.lv pārskaita ir 5 ls.

Tā nu es esmu saņēmis savu pirmo izmaksu no Atlants.lv !

atlants.lv autoratlidziba

4 komentāri:

  1. Nu re atrodās arī labie piemēri...savādāk visi tikai sūdzās, ka nemaksā, nemaksā, bet man arī maksā :) Sūdzēšanās laikam Latviešu dabā :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nemaksā tiem, kuri dara nepareizās lietas vai nav pietiekošas informācijas, jo ir jāmāk atšķirt noderīgu un patiesu informāciju internetā no tādas, kura ir nepatiesa. Internets ir pilns ar dažādiem materiāliem, kā cilvēki pelna internetā, taču varu teikt, ka ne viss ir taisnība, bieži vien tas ir reklāmas trika mārketings, lai konkrētie cilvēki varētu pelnīt, šis arī ir peļņas veids, taču negodīgs.

      Dzēst
  2. Es arī esmu jau vairākas reizes saņēmis autoratlīdzības izmaksu! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Prieks dzirdēt, ka vēl kāds saņem izmaksas no atlants.lv

      Dzēst