piektdiena, 2009. gada 6. novembris

Paņēmieni kā ārstēt iesnas

kā tikt vaļā no iesnām

Daudzi saka, ka iesnas var izārstēt tikai nedēļas laikā un ar zāļu palīdzību piecās dienās. Es gan tam negribētu piekrist.

Lietas, kas palīdz pret iesnām, ja vēlaties no tām atbrīvoties vienas līdz divu dienu laikā.

Kā ārstēt iesnas jeb kā tikt no tām vaļā?
1) Karsta vanna
2) Jadzer daudz karsts škidrums (tēja ar citronu)
3) Jāēd ķiplokmaizes
4) Dažas minūtes jāelpo karsti tvaiki
5) Jāsaģerbjas ļoti silti
6) Jaizdzer Ferveks paciņa ejot gulēt.
7) Jāsasedzās ļoti silti (Jāpanāk rezultāts, ka no rīta Jūs pamostaties nosvīdis slapjš). Ļoti daudz segas vai pat jāguļ ar drēbēm.

Visas uzskaitītās lietas izdarot, iesnām nākamā dienā nevajadzētu būt. Ja nu gadījumā vēl nedaudz iesnas ir, tad atkārtojiet nakamā dienā to pašu procesu, un iesnas būs zudušas. Reāls paņēmiens, kā tikt vaļā no iesnām vienas dienas laikā, maksimums divu dienu laikā.

Man šie paņēmieni palīdz un var teikt, ka esmu iemācījies ārstēt iesnas ļoti ātri. Praktiski kā parādās kādi simtomi, kas liecina, ka man ir iesnas, es nekavējoties rīkojos, lai vēlāk nav jāmocās. Pret iesnām var cīnīties, bet tas ir jāmāk.

Kā ārstēt iesnas un no tām tik vaļā nelietojot medikamentus?
Cīņa ar iesnām nelietojot zāles

Vēl gribētu pieminēt, ka svaigs sīpols arī ļoti labi palīdz atsist vaļā nāsis un sīpols kā tāds vispār ir diezgan veselīgs un to vajadzētu lietot uzturā pēc iespējas vairāk, vēlams svaigā veidā.

Lūk mani paņēmieni kā tik vaļā no iesnām. Patiesībā ļoti iedarbīgi un efektīgi.

6 komentāri:

  1. JĀ ES ar to daru, vakar vel bija liela temperatūra, bet tagad jau tikai nedaudz sāp kakls un ir ciet deguns.Vienīgais vel ķiplokmaizes neēdu un neelpoju tvaikus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Katram, protams, var atšķirties paņēmieni kā ārstēt iesnas, jo tomēr katram cilvēkam ir individuāla imūnsistēma, bet kopumā no visām metodēm kādai noteikti būtu jāstrādā.

      Dzēst
  2. Man ļoti labi vienmēr palīdz skalošana ar sālsūdeni, taču tā ir nepatīkams process. Aptiekā uzzināju, ka ir pieejams sālsūdens aerosolā - kopš tā laika lietoju tikai to! Saucas Rinospray Seawater, to ražo LV un tas ir diezgan lēts (pēdējo reizi pirku par kādiem 2,50). Neizraisa hroniskas iesnas un ir dabīgs, un ļooooti iedarbīgs! Esmu priecīgs! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sālsūdens skalošana arī ir laba metode.

      Dzēst
  3. Investīcijas pamatkapitālā no Cityfinances. www.cityfinances.lv

    AtbildētDzēst