svētdiena, 2009. gada 22. novembris

Kā izņemt naudu no paypal?

Šeit tiks pāstāstīts, kā izņemt naudu no paypal konta! No Paypal naudu var izņemt, ja uz konta stāv vismaz 10$. Taču pārskaitot, naudu no Paypal uz bankas kontu, tiek paņemta komisijas maksa 2 eiro. No Paypal naudu pārskaitīt var sadaļā withdraw. Kad atvērsiet sadaļu withdraw, tad izskatīsies apmēram, kā zemak parādītajā bildē.
kā izņemt naudu no paypal Tālāk ir jāiet uz sadaļu withdraw funds to your card. Kā jau redzat bildē, nauda tiks pārskaitīta uz bankas kontu apmēram 2-3 dienu laikā. Un komisija par pārskaitījumu tiek paņemta 2 Eiro. Kad būsiet nospieduši uz withdraw funds to your card, sadaļu, tad atvērsies nākamā lapa, kuru varat aplūkot nākamā bildē: izņemt naudu no paypal Pie Amount norādam summu, ko vēlaties pārskaitīt, aceramies, ka minimālā summa ir 10$ ko var izņemt no paypal konta. Kad esat norādījuši summu, ko vēlaties saņemt uz bankas kontu, spiežam continue.

Kad viss ir izdarīts, tad tikai atliek gaidīt, kad nauda no paypal tiks ieskaitīta bankas kontā. Kā jau iepriekš minēju, tad tas notiek apmēram 2-3 dienu laikā.

Aceramies svarīgu lietu, ka saņemt naudu var tikai tad, ja ir verificēts paypal konts, pretējā gadījumā nekas neizdosies. Verificēt to var maksimums trīs darba dienu laikā, samaksājot divus eiro. Eiro tiek automātiski ieskaitīti Jūsu paypal kontā, tā kā tie nekur nepazūd. Vēlāk varēsiet iztērēt vai atskaitīt atpakaļ. Paypal var ērti lietot iepērkoties, piemēram, ebay vai citos interneta veikalos.

Paypal mūsdienas ir ļoti populāra norēķinu sistēma visā pasaulē. Viņi piedāvā saņemt paypal karti ar, kuru var no bankomāta ar komisijas maksu izņemt naudu. Tas ir ērti un savā ziņā paver daudz iespējas saistībā ar naudas plūsmām, kuras valsts institūcijas nevar izkontrolēt. Tieši šī faktora dēļ, daudzi izmanto forex peļņas sistēmu, kur tirgojas ar vērtspapīriem, valūtu kursiem un resursiem. Un visus ienākumus tur paypal kontā.

13 comments:

  1. man ir ge money bnka man saka ka mans kartes numurs neder..ka tad lai es iznemu no paypal naudu?

    AtbildētDzēst
  2. Vai komisijas nauda atkarīga no summas, kuru vēlos pārskaitīt uz savu kontu. Piem. ir atšķirība skaitu 10 vai 500 eiro?

    AtbildētDzēst
  3. Par vienu pārskaitījumu, maksā divus eiro, nav svarīgi kāda ir naudas summa.

    AtbildētDzēst
  4. mana paypal konta ieskaitija 72 eur bet es nevaru iznemt uzradas ka summa ir parak liela.ko lai dara?

    AtbildētDzēst
  5. Vai banka uz kuras konta pārskaita no paypal arī ņem kādu pakalpojuma maksu un kurā brīdī tiek konvertēta valūta, ja man ir latu konts.

    AtbildētDzēst
  6. Banka neņem nekādu komisijas maksu par to, ka nauda tiek pārskaitita no paypal uz kontu. Ja paypal kontā ir dolāri vai eiro, bet bankas konts ir latu konts, tad nauda tiek automātiski konvertēta uz latiem pēc konkrēta valūtas kursa.

    AtbildētDzēst
  7. sveiki, man gan te taads joks, ka staasta vajag karti ar visa simbolu, shoreiz pieregjistreejaam mastercard...hmm:( ko nu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Īsti neizpratu problēmu! Ja mastercard ir piereģistrēta, tad vajadzētu viņu verificēt, tas ir nākamais solis. Par kartes reģistrāciju var izlasīt sadaļā paypal. Tur ir aprakstīts kā notiek kartes verifikācija un reģistrācija. Gadījuma, ja tomēr rodās neskaidri jautājumi, tad droši jautājiet.

      Dzēst
    2. es pieregistreju master card bet kad velos naudu parsutit uz karti vini piedava tikai visa sanak es nevaru naudu iznemt no paypal?

      Dzēst
  8. Ko darīt, ja gribu izņemt naudu no Paypal dolāros, jo viņu konversijas kurss ir diezgan neizdevīgs un uz 300 Ls es ~10 pazaudēju viņu konversijas kursa dēļ...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Problēma ir tajā, ka Latvijas banka konvertē automātiski valūtu uz latiem. Ir jāpaskatās, visticamāk interneta bankā vai nav iespējams atslēgt šādu opciju vai jāsazinās ar banku, ka lai netiek veiktas valūtu automātiskās konvertācijas.

      Dzēst
  9. Ir bijuši vairāki raksti par naudas izņemšanu no PayPal, tad iesaku Jums izmantot Payoneer. Ļoti vienkāršs veids, kā dabūt naudu ārā no PayPal. Viss kas Jums ir jāizdara ir jāreģistrējas Payoneer un viņi bezmaksas nosūtīs Jums debit karti uz Jūsu norādīto adresi.



    *Reģistrējaties http://share.payonee...om/a/clk/1KVG9x (Ja reģistrējaties caur šo linku ir arī labums Jums, jo Jūs iegūstat $25 bez maksas Payoneer konta, kurus vēlāk ar karti varēsiet iztērēt jebkurā veikalā vai izņemt no ATM)



    Pieslēdzaties savam PayPal kontam
    Izvēlaties iespēju add a new bank account
    Ievadiet savu US Payment Service informāciju (šī info. ir uzrādīt Jūsu Payoneer kontā)
    Ja verifikācija ir nepieciešama, sekojiet pamācībai, jo Jums uzrādā iekš PayPal
    Kā tiek verificēt, Jūs variet izņemt naudu no PayPal uz savu Payoneer kontu
    Naudas pārskaitīšana notiek no 1 - 3 darba dienu laikā.

    Pierādījums, ka Payoneer Jūs neapkrāps, jo lietoju to jau pusotru gadu. (Uzrādu pēdējos pārskaitījumus)



    http://prntscr.com/2ctf37



    Runājot par komisijas maksām, lai no tām izvairītos, tad izmantojiet citadeles ATM (Nekādu komisijas maksu). Kā arī maksājot ar karti veikalos nav nekādu komisijas maksu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam šī karte nederēs naudas izņemšanai no Paypal, jo Paypal noteikumos naudu izņemt var tikai uz VISA karti, bet šī ir MASTER

      Dzēst