ceturtdiena, 2009. gada 22. oktobris

PayPal interneta banka

Mūsdienās ļoti ērti un moderni ir norēķināties ar internetbanku. Un, lai norēķināšanās nebūtu tikai ērta un moderna, ir nepieciešama arī liela drošības sajūta.
PayPal ir ļoti populārs visā pasaulē un tas ir internetbankas starpnieks. Piereģistrējoties PayPal, Jums jānorāda visi dati par savas bankas karti, taču uztraukumam nav nekāda pamata. Tas ir pilnīgi droši un to garantē PayPal. PayPal lieto ļoti daudzas mājaslapas, kā maksājumu starpnieku un tas ir ļoti ērti gan mājaslapas turētājiem, gan lietotājiem.
Kā vienu no piemēriem varētu minēt Ebay. Ar PayPal palīdzību Ebay var iepirkties un justies droši. Jo ja nopirktā prece līdz Jums neatnāk, tad Ebay ar Paypal starpniecību garantē, ka nauda tiks Jums atgriesta. Taču, ja Jūs norēķinātos ar bankas pārskaitījumu pa tiešo, tad, ja prece līdz Jums neatnāktu, nauda netiktu atgriesta. Tāpēc iepērkoties interneta veikalos, it sevišķi ārzemēs, labāk ir lietot PayPal, kā starpnieku. PayPal katru reizi, kad jāatjauno bankas kartes dati, pieprasa lai Jūs ieskaitītu naudu PayPal kontā, un tie bija 3 Eiro, ja nemaldos. Tas ir tikai tāpēc, lai viņi pārliecinātos, ka bankas kartes dati tiešām ir ievadīti pareizi. Pēc tam, pārskaitītos 3 Eiro Jūs varat izmantot, norēķinoties internetā. Atpakaļ diemžēl pārskaitīt uz bankas kontu nevarēsiet šos 3 Eiro, jo minimalā summa, ko varat pārskaitīt no PayPal uz bankas kontu ir 10$ jeb aptuveni 7.5 Eiro. Pārskaitot, naudu uz bankas kontu, PayPal parasti ņem komisijas maksu 2 Eiro. Tādēļ izdevīgāk ir pārskaitīt lielākas summas.
PayPal ir ļoti iecienīts interneta biznesa darboņiem, ar kura palīdzību no ārzemju majaslapām, iegūst peļņu.

Ja vēlaties izveidot savu PayPal kontu tad to var izdarīt šeit -> PayPal

PayPal ir izveidota referāļu sistēma ar kuru var nopelnīt naudu, ja tiek piesaistīti aktīvi šī servisa lietotāji.

Lasi arī citus rakstus par to kas ir Paypal, kā uztaisīt paypal kontu, kā piereģistrēties, vai ir iespējams konts Latvijā un kāds ir paypal limits :

Kā izņemt naudu no PayPal

Kā PayPal reģistrēt kredītkarti

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru