pirmdiena, 2009. gada 26. oktobris

Internetveikals ebay

ebay internetveikals
Internetveikals ebay piedāvā iespēju ne tikai tērēt naudu iepērkoties internetveikalā, bet piedāvā arī tādu iespēju, kā nopelnīt. Internetveikals ebay piedāvā reģistrēties affilate programmā, ar kuras palīdzību varēsiet pelnīt naudu.
Taču lai reģistrētos affilate programmā, pirms tam Jums jāizveido mājaslapa saistībā ar ebay, vai kāds apjomīgs raksts kādā blogā. Tas kā tas tiks paveikts ir katra paša interesēs. Par to vai lapai ir jābūt obligāti angļu valodā es nemācēšu teikt, tači esmu lasījis, ka tam it kā neesot nozīmes.
Kad lapa vai raksts saistībā ar ebay ir izveidots, tad atliek tikai reģistrēties internetveikala ebay piedāvātajā affilate programmā un gaidīt apstiprionājumu. Jāgaida ir kādas 4 dienas. Viņi uz e-pastu atsūtīs vēstuli, kurā būs rakstīts vai Jūsu lapa vai raksts ir apstiprināts un esat veiksmīgi reģistrējies vai tomēr Jūsu lapa vai raksts netika apstiprināts.
Ja viss noritēja veiksmīgi, tad atliek tikai piesaistīt publiku internetveikalam ebay, caur savu iegūto linku. Un par katru reģistrēto lietotāju Jūs saņemsiet kompensāciju naudā.
Ja reģistrācija nav noritējusi veiksmīgi, tad mēģiniet pārtaisīt lapu vai rakstu un reģistrējaties vēlāk vēreiz.
Vairāk par visu šo internetveikala ebay affilate programmu lasiet viņu piedāvātajā mājaslapā. Ar partneru programmu vari rīkot ebay izsoles un pelnīt naudu. Partneru programma nav pieejama latviešu valodā, kā arī mājas lapas ir jātaisa angļu valodā, pretējā gadījumā var neakceptēt dalību partneru programmā.

ebay partneru programma

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru