otrdiena, 2009. gada 27. oktobris

Gaisma raustās mūzikas basu ritmā

Ja vēlaties iegādāties dj gaismas aparatūru un vēlaties lai šīs gaismas raustītos mūzikas basu ritmā, tad varu ieteikt pirkt tādas dj gaismas, kurām ir iespējams pievienot kontrolieri. Jo tikai ar kontroliera palīdzību ir iespējams dabūt tādu effektu. Lētākā tāda veida gaisma, kura raustās mūzikas basu ritmā un kurai var pievienot kontrolieri, maksā aptuveni 25 Euro. Bet tāda, kas skaitās, jau daudzmaz pieņemama maziem pasākumiem, maksā aptuveni 50 Euro un tas bija

stroboskops


100 W stroboskops. Principā, jāpērk tādas gaismas, kurām ir analogā kontrolē un kurām ir ieeja un izeja (Jack In / Jack Out). Otra lieta, kas nepieciešama, lai panāktu automātisku gaismas raustīšanos basu ritmā, ir kontrolieris. Tā cena ir aptuveni sākot no 50 Euro. Kā piemēru varu minēt American DJ kontrolieri. Ar šī kontroliera palīdzību ir iespējams manuāli regulēt gaismas raustīšanās biežumu vai automātiski reaģējot uz mūziku. Tādiem kontrolieriem parasti ir iebūvēts mikrofons. Zemāk varat aplūkot bildē, kāds izskatās mans pieminētais kontrolieris.



gaismu kontrolieris

Dažādi mūzikas instrumenti ietekmē gaismas raustīšanās intensitāti. Šāda stroboskopa un kontroliera iegāde var atdzīvināt Jūsu ballītes. Protams, nevajadzētu vēl aizmirst par labu mūziku. Mūsdienās, šādu iekārtu iegāde nav nekas neiedomājams, jo cenas ir samērīgas, bet piedāvājums ir ļoti liels.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru