otrdiena, 2009. gada 27. oktobris

Filma "America"

amerikaFilmā "America" ir stāsts par jauniešiem, kas dzīvo patversmēs. Stāsts par jaunieti vārdā America, jeb precīzāk tā bija viņa iesauka. Filmas sižets ir par to, kā vinš ir nonācis līdz tādai vietai kā patversme. Satiekot patversmē savu brāli, brālis nevēlas ar viņu kontaktēties. Izrādās, ka abi brāļi ir dzīvojuši vienā patversmē un to nemaz nav zinājuši. Filmas beigās ir statistika par to cik no patversmes bērniem izveido sev normālu dzīvi un cik ir tādu, kas paliek dzīvot uz ielām, cietumos, vai nomirst sasniedzot 18 gadu vecumu. Arī America centās pakārties un aiziet no dzīves. Taču viņam tas neizdevās, lai gan filma ir drāma.


Filmas sižets ir diezgan interesants, jo balstīts uz reālām lietām. Filma ir 2009 gada un pēc žanra tā ir drāma, kuru iesaku noskatīties, jo ir pietiekami interesanta. Stāsts pats par sevi ir diezgan drūms un skumjš. Lai arī filma nav diez ko populāra, tā tomēr piesaista ar savu vienkāršumu un ar to, ka tā tikusi filmēta balstoties uz reāliem notikumiem un faktiem.



Filmas america kadri:

filma america

america

Piedalījās tādi aktieri kā Philip Johnson, Rosie O'Donnell, Ruby Dee, Tim Rhoze, Jade Yorker, Raquel Castro, Toya Turner, Michael Algieri, Dante Brown, Logan Huffman, Bubba Weiler, Kojo Asiedu, David Aron Damane, Doug Hamilton.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru